Heinkenszand

Clara's Pad 57

Woningzoekers wij vragen uw aandacht voor deze leuke, instapklare halfvrijstaande woning welke gelegen is in het leuke dorp Heinkenszand. Waar zullen we beginnen met vertellen over dit nette woonhuis welke recent geheel is gemoderniseerd en geschilderd. De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken en geheel voorzien van dubbele beglazing. Daarnaast beschikt dit woonhuis over een onderhoudsvrij aangelegde tuin met een fijne schuur. Bent u geen klusser of wilt u gelijk een nieuwe woning betreden? Dan is deze woning zeker wat voor u, alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig en de woning is keurig afgewerkt, kortom dit woonhuis ontbreekt u aan niets! Wilt u graag een kijkje nemen in deze leuke woning aan Clara’s Pad? Neem dan contact met ons op zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. Inhoud:255m3, Grondopp:143m2

Indeling

Begane grond
We nemen u mee naar de voordeur welke behoort bij deze leuke halfvrijstaande woning met onderhoudsvrije voortuin. Als u de entree van dit fraaie woonhuis binnenkomt valt u gelijk op dat deze er keurig netjes afgewerkt uitziet. Wij kunnen u alvast vertellen dat dit niet alleen voor de hal geldt maar voor alle vertrekken in dit woonhuis. Het gehele woonhuis is namelijk recent gemoderniseerd en geschilderd. Vanuit de hal waar ook de meterkast is gesitueerd nemen we u mee naar de fijne doorzonwoonkamer welke u zou kunnen vergelijken met een plaatje in een Woonmagazine. De woonkamer is heerlijk licht en biedt u zowel een voor als achter gedeelte. Aansluitend aan de woonkamer laten wij u de half open keuken zien, welke doormiddel van een bar is afgescheiden van het eetgedeelte. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuiginstallatie, combi-oven en een koelkast. Daarnaast biedt deze nette keuken u voldoende kastruimte, mede door de twee vaste bergkasten. Loopt u met ons mee naar de bijkeuken welke u toegang verleent tot de douche en het toilet. In de bijkeuken is er een splinter nieuwe CV-ketel (Remeha) gesitueerd. Vanuit hier heeft u eveneens toegang tot de nette tuin waar u op een zomerse dag heerlijk van de zon kunt genieten!

1e verdieping
Via de trap in de hal nemen wij u mee naar een ruime eerste verdieping welke u naast bergruimte op de overloop, 3 slaapkamers te bieden heeft. Alle slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van een grote dakkapel, dit geeft naast een hoop ruimte ook veel lichtinval in deze kamers! Aan de voorzijde van de woning zijn twee grote slaapkamers gesitueerd waaronder één ruime ouderslaapkamer. Aan de achterzijde van de woning vinden we de 3e slaapkamer. Zoals u ongetwijfeld zult opmerken zijn alle slaapkamers tot in de puntjes afgewerkt en evenals de ruimtes op de begane grond volledig instapklaar. Mocht u nog meer spullen te bergen hebben? Dan is dat zeker geen probleem, via de vlizotrap op de overloop beschikt deze woning nog over een fijne zolderruimte.

Tuin
Als u alle vertrekken in dit leuke woonhuis heeft gezien nemen wij u mee naar de tuin welke bij deze woning behoort. De tuin is gelegen op het noordwesten, zeer onderhoudsvrij aangelegd en beschikt over een fijne ruime stenen schuur van 10m2. Deze schuur is uiteraard zeer geschikt voor het stallen van fietsen, of wat dacht u van uw tuinstoelen en tuingereedschap? Naast dat een schuur onmisbaar is bij een woning is een vrije achterom natuurlijk ook niet te missen bij een leuke woning als deze!

Algemeen
-Leuke starterswoning!
-Recent gemoderniseerd en geschilderd
-Voorzien van rolluiken
-Geheel dubbel glas
-Goed onderhouden
-Betonnen begane grond vloer
-3 ruime slaapkamers
-Tuin op het noordwesten