Heinkenszand

Dorpsstraat 116

Altijd al de wens gehad om in een karakteristieke woning met de bekende Zeeuwse uitstraling te wonen, maar is het buiten wonen voor u net een stap te veel? Dan hebben we hier de woning die misschien bij u past. In de Dorpsstraat 116 in Heinkenszand bieden wij u een totaal gerenoveerde boerenwoning aan met een woonoppervlak van maar liefst 169m2!

Kenmerken:

  • 169m2 woonoppervlak
  • 593m2 perceeloppervlak
  • 5 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Volledig woonprogramma op de b.g.g.
  • Tuin op het westen
  • Schuur 100m2

Optie’s:

  • Kantoor-/praktijk-/speelruimte
  • Kleinvee aan huis
  • Mantelzorgwoning (ouder in/aan huis verzorgen)

Omschrijving:

Heeft u een groot gezin, bent u ondernemer, eigenaar van kleinvee, heeft u oldtimers, een motor of sleutelt u graag of gewoon opzoek naar ruimte in en om uw huis? Dan is dit uw kans. Deze woning biedt u namelijk mogelijkheden te over. Deze compleet gerenoveerde en verbouwde woning met eerder genoemde schuur is compleet aangepast aan de huidige woonwensen en bijbehorende luxe. De woning biedt u onder andere een kantoor en/of praktijkruimte aan huis met, naar wens een eigen entree en een slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond die u naar eigen wens kunt afwerken. Daarnaast is er een ruime woonkamer en een behoorlijk flinke keuken die met een speels trapje de ruimte een leuk effect geeft. De voorbereidingen voor uw keuken zitten er al. U kunt hierbij meerdere kanten op, een kookeiland of een rechte opstelling. De keuken beschikt over openslaande tuindeuren naar het terras. U kunt via de keuken naar de bijkeuken waar o.a. de wasmachineaansluiting en de cv ketel te vinden zijn. Ook kunt u via de bijkeuken naar het terras.

In de grote hal is de trapopgang die leidt naar de eerste verdieping waar u verrast zult worden door de ruimte. Hier zijn maar liefst vier slaapkamers te vinden. Verder is er op de eerste verdieping een ruime badkamer met twee wastafels, een bad en een inloopdouche voorbereid die u naar eigen wens kunt afwerken. Ook is er op de overloop een separaat toilet.

Extern:
Het perceel is 593m2 groot en heeft met een tuin op het westen een heerlijke bezonning. Op het perceel staat een grote schuur van 100m2 welke ruimte biedt voor meerdere auto’s. De schuur heeft een zolder, openslaande deuren en een loopdeur. De zolder is tevens voorzien van een luik aan de voorzijde.

Deze woning is zeer geschikt om te gebruiken als zogenaamde mantelzorgwoning. De begane grond van de woning biedt de mogelijkheid om een semi-zelfstandige woonunit te creëren.

Ook kunt u in deze woning ideaal vanuit huis werken door de fijne werkkamer die natuurlijk ook als speelruimte dienst kan doen. Een praktijk aan huis in deze woning is, zeker gezien de locatie, een goede uitvalsbasis.

De woning staat aan het eind van de lange Dorpsstraat. Er is zodoende een zeer goede aansluiting richting snelwegen, tunnel of omliggende dorpen. Ook bent u op wandel afstand van de schitterende natuur die de ‘Zak van Zuid-Beveland’ te bieden heeft. Het voorzieningen niveau van het levendige dorp Heinkenszand is goed te noemen.