Vlissingen

Gerbrandystraat 20

Nabij het centrum van Vlissingen bieden wij deze instapklare woning aan. De woning is in 2017 compleet gerenoveerd en voldoet aan alle wooneisen van deze tijd. Door de nieuwe speelse indeling is er een ruimtelijk en licht geheel ontstaan die het woonoppervlak ten volle weet te benutten.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De toiletten en keuken zijn nieuw. De HRketel is van bouwjaar 2015

Indeling

Bij binnenkomst betreed u een langwerpige hal waar zich de meterkast, toilet en badkamer bevinden. De woonkamer kenmerkt zich door het hoge plafond en ruime indeling met een open verbinding naar de eetkamer en keuken. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een separaat toilet. Op de overloop is een aansluiting voor wasmachine en droger.

De achterdeur in de keuken biedt toegang tot de diepe achtertuin met vrije achterom en ligging op het oosten. Door de recent geplaatste schutting biedt de tuin veel privacy. Er bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een berging.

Deze verkooptekst in indicatief. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij sluiten ons uit van enige aansprakelijkheid hierin.