Middelburg

Koestraat 7, 4331 KX

Midden in het centrum van Middelburg staat deze karakteristieke, multifunctionele woning. Een ‘snoepje’ van een huis en wat een ruimte! Deze stadwoning is voorzien van een compleet woonprogramma op de begane grond. Daarnaast zelfs nog vier volwaardige slaapkamers met schitterende spanten in het zicht. De badkamer en het separate toilet zijn splinternieuw.

De tuin ligt op het zuiden, heeft een vrije achterom(!) en een heerlijke bestraat terras. Daarnaast is het een kleine ingreep op een dakterras te maken voor nog meer zon genot. Parkeren kan met gemak op een rustige parkeerplek in bezit van een vergunning.

Deze echte stadswoning is uniek in zijn soort en biedt ruimte voor meerdere doelgroepen door zijn woonprogramma op de begane grond. De slaapkamer kan simpel bij de woonkamer worden getrokken waardoor deze zeker aantrekkelijk is voor een ‘stadsgezin’.

Indeling:

U komt aan de voorzijde binnen in de hal waarin de wc zit. Als u doorloopt komt u in de woonkamer met de open keuken. Er is door de ramen een leuk zicht naar de zonnige tuin. De entree van de slaapkamer zit in de hoek van de living. De slaapkamer een badkamer ensuite welke compleet vernieuwd is.

Via de trap in de woonkamer gaan we naar boven en vinden we drie sfeervolle kamers. De prachtige spanten maken het gevoel van een ‘oud huis’ compleet. Er is naast de drie slaapkamers een mechanische ruimte met wasmachine aansluiting en de cv ketel.

Deze woning is compleet opgeknapt en instapklaar. Kom snel eens sfeer proeven!

Deze informatie is indicatief. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij sluiten ons uit van enige aansprakelijkheid hierin.