Middelburg

Oosterscheldestraat 150

ZOEK JE EEN MOOIE, DIRECT INSTAPKLARE WONING?

Wij bieden aan een geheel vernieuwde eengezinswoning, naar achter toe uitgebouwd met goed op de zon gelegen tuin, berging en als extra een achtergelegen garage.

De woning is van boven tot onder aangepakt en is onder meer voorzien van een nieuwe moderne keuken met inbouwapparatuur, nieuwe badkamer, nieuwe toiletruimte en waar de indeling op de verdieping is aangepast en de zolder nu bereikbaar is met een vlizotrap, waar ook de moderne combi-ketel hangt. Zelfs de tuin en de berging zijn onder handen genomen.

De indeling is als volgt
Begane grond

Hal met meterkast, royale lichte woonkamer (belegd met een laminaatvloer), voorzien van een haard (schoonmaak en ingebruikstelling voor koper). Oppervlakte woonkamer ca. 33 m², naar achter uitgebouwde keuken met modern keukenblok, voorzien van een keramische kookplaat, moderne vrijdragende afzuigkap, koelkast, combi-oven, magnetron en geïntegreerde spoelbak. Er is een modern betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje en een eveneens modern betegelde badkamer met dubbele wastafel, grote inloopdouche, handdoekenradiator en lichtkoepel.

1e verdieping

Overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde van 12,5 m², 2 slaapkamers aan de achterzijde van respectievelijk 2,43 x 3,25 en 2,2 x 3,25 meter. Vanuit de overloop kunt u ook nog een 2e toiletruimte bereiken met toilet en fonteintje. De verdieping is geheel belegd met laminaat.

2e verdieping

Via een vlizotrap bereikt u een grote bergzolder en hier hangt tevens een moderne, nieuwe combiketel.

De tuin

Er is een voortuin die zorgt voor privacy naar het trottoir en straat en er is een goed op de zon gelegen achtertuin met terras en vrije achterom. Achter in de tuin staat een stenen berging. Via het achterpad kunt u weg naar de straat en ook kunt u direct naar de achtergelegen garagebox die bij deze woning hoort. Deze ligt aan een rustig garagepleintje waar u mede-eigenaar van bent.

Alvast sfeer proeven? Via onze site kunt u een virtuele tour en een film zien van deze woning.