Vlissingen

Van der Manderestraat 24

In deze rustige wijk nabij het centrum van Vlissingen bieden wij deze ruime en instap klare gezinswoning aan.

De woning heeft een woonoppervlakte van 95m2 en een inhoud van 300m3. Het staat op een perceel grond van 1 are en 15 centiare. De achtertuin met vrije achterom is op het zuiden gericht.

In 2017 is deze woning compleet gerenoveerd en geïsoleerd. Een sterk punt van de woning is de indeling, door slim met de ruimtes te schuiven zijn alle vertrekken ruim van opzet. De woning verkeerd derhalve in een prima staat van onderhoud.

De indeling bestaat bij binnenkomst uit een ruim opgezette hal met meterkast, berging, toilet en trapopgang. De woonkamer met halfopen keuken is sfeervol van opzet en door de hoge plafonds en grote raampartijen is er veel lichtinval.

De verdieping bestaat uit 4 slaapkamers en een geheel nieuwe badkamer. In de badkamer bevind zich tevens het 2e toilet. De CVruimte bevind zich centraal op de overloop en bied tevens genoeg ruimte voor een wasmachine. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is 11m2 en heeft een inbouwkast. De 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn allebei 9m2. De 4e slaapkamer is 7m2.

De achterdeur van de keuken biedt toegang tot de ruime achtertuin. De ligging van de achtertuin is op het zuiden. In de achtertuin bevindt zich een berging en vrije achterom. De realisatie van een garagebox behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Deze verkooptekst is indicatief. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij sluiten ons uit van enige aansprakelijkheid hierin.