Zierikzee

Zevenhuisstraat 10

Charmante en karakteristieke stadswoning met tuin (westen/avondzon/bbq). Deze woning is verrassend ruim en heerlijk licht en transparant. Ben je op zoek naar een woning in het monumentale centrum van Zierikzee op letterlijk steenworp afstand van de haven, terrasjes en alle voorzieningen van de prachtige binnenstad? Dan is een bezoek aan deze woning zeker de moeite waard.

Je komt de woning binnen in een kleine hal met meterkast (vernieuwd). Vanuit de hal kom je in de ruime en lichte woonkamer met schouw en open haard. Aan de achterzijde is een royale eethoek of zithoek bij de half open aangebouwde keukenruimte. De keuken is voorzien van een net en nieuw keukenblok met onderbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot een portaal met toilet, een praktische bijkeuken cq. wasruimte en de beschutte stadstuin met volop privacy.

Op de etage zijn vanaf de overloop 2 slaapkamers bereikbaar alsmede de ruime badkamer. Door de aanwezigheid van twee grote dakkapellen zijn deze ruimtes verrassend groot. De slaapkamer aan de achterzijde heeft daarbij toegang tot een royaal dakterras van ca. 13 m2. De badkamer ligt centraal in het midden tussen de twee slaapkamers. De badkamer is een mooie vierkante ruimte en uitgerust met een ligbad/douche, toilet, wastafel en handdoekradiator. Vanaf de overloop is de bergzolder met een losse trap bereikbaar.

Algemeen
De woning is op de begane grond voorzien van een betonvloer. Deze is t.p.v. de woonkamer afgewerkt met een nieuwe laminaatvloer en t.p.v. de keuken met plavuizen. De wanden zijn allen strak en fris afgewerkt. Verwarming en warm water vinden plaats door een vrij nieuwe gas cv ketel. De woning is verder ten slotte voorzien van houten en aluminium kozijnen met enkel en dubbel glas. Aanvaarding kan op korte termijn of direct.