Colijnsplaat

Irenestraat 28

Wil jij een netto maandlast van €185.- per maand? Dan hebben wij een woning voor jou in de aanbieding!

Indeling:
We komen binnen langs de voordeur. Door het halletje betreden we de knusse woonkamer met balkenplafond. De woning wordt verwarmd door gaskachels. Met een speelse verhoging kom je in de keuken. Deze is jong en modern. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken waarin een wasmachine aansluiting zit en de badkamer met toilet en douchecabine.

Op de begane grond ligt een laminaatvloer.
In de woonkamer is de trap naar de eerste verdieping. Op de overloop is een wasbak. Er is een goed bruikbare slaapkamer met kastenwand. Daarnaast is er een kleinere ruimte welke voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Deze ruimte biedt toegang naar het platte dak middels een deur. Er is een bergzolder aanwezig welke te betreden is via een vlizotrap.

Deze woning is eenvoudig qua afwerking. De woning is bijna volledig voorzien van dubbel glas. Er is een leuke tuin met vrije achterom en een stenen berging met pannendak. De buurtsuper is om de hoek en de dijk zit op slechts 100 meter.

Handig, jong, en/of de wens om goedkoop te wonen? Let dan op. Deze woning heeft alles wat je nodig hebt om te starten. Met een beetje hulp kan dit een leuke stek worden.

Deze informatie is indicatief. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij sluiten ons uit van enige aansprakelijkheid hierin.