Arnemuiden

Markt 14, 4341 EP

Op een schitterende locatie aan de Markt in Arnemuiden hebben wij nu wel een heel speciaal aanbod voor u!

Onder de welbekende “klokken van Arnemuiden” bieden wij u dit schitterend gerenoveerde en multifunctionele pand aan. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de schitterende ruimtes, de fraaie afwerking, de legio mogelijkheden en de verrassend ruime tuin eens vrijblijvend te komen bekijken.

Momenteel is dit pand in gebruik als een riant woonhuis met o.a. 4 slaapkamers en een gezellige winkelruimte . Door de unieke ligging en de indeling van het pand kunt u er ook voor kiezen om op deze locatie uw droom van bijvoorbeeld een Bed & Breakfast, een kantoor- of praktijkruimte aan huis of uw eigen winkel waar te maken. Om u alvast een beetje te helpen hebben we door een architect een paar schetsen laten maken hoe het pand er bij een dergelijk gebruik er aan de binnenzijde en aan de buitenzijde uit kan komen te zien. Uiteraard is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om de huidige winkelruimte in te richten als een grote garageruimte. U kunt hier een volledig woonprogramma op de begane grond creëren. Ook hiervan is een stijlvolle impressie gemaakt.

Het pand is in 2004 compleet gerenoveerd met gebruik van kwalitatieve hoogwaardige materialen met o.a. een luxe keuken, fraai sanitair, isolatie en een fraaie tuininrichting. U komt dit unieke pand binnen in de gezellige winkelruimte. Deze winkelruimte is momenteel zo’n 35 m2 groot. Vanuit de winkelruimte loopt u zo door naar de tussenhal, die weer toegang geeft tot het woongedeelte of u kunt ook naar één van de vertrekken, die zich aan de andere kant van de winkelruimte bevinden. Hier treft u onder andere een 2- tal praktische opslagruimten en een extra studeer- c.q. slaapkamer aan. Het woongedeelte (op de begane grond) bevindt zich aan de linkerzijde van het pand en biedt u een heerlijk lichte en gezellige zithoek aan de voorzijde van de woning en een sfeervolle eethoek aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een stijlvolle en landelijke keukeninrichting die uiteraard voorzien is van alle wenselijke inbouwapparatuur. Ook het sanitaire gedeelte van deze woning bevindt zich op de begane grond en biedt u een douche, wastafel en toilet. Het sanitair is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling.

Ook op de verdieping zult u versteld staan van de riante leefruimtes.

U heeft hier de beschikking over een 4-tal mooie slaapkamers variërend qua afmetingen van ca. 6.7 m2 tot en met ca. 11 m2. Eén van de 3 slaapkamers heeft zelfs de beschikking over een ruime inloopkast. Alle slaapkamers zijn netjes en sfeervol afgewerkt.

Wat u zeker ook niet aan de voorzijde van dit pand zult verwachten is het feit dat dit pand beschikt over een ruim perceel van 365 m2. De tuin is schitterend aangelegd met diverse sfeer- en/of tuinkamers. De aanwezige beplanting, de gebruikte materialen en de sfeervolle hoekjes zorgen voor een perfect geheel!

Wij laten u graag tijdens een uitgebreide bezichtiging de mogelijkheden en sfeervolle afwerking van dit pand zien. Maak snel eens afspraak en voor u het weet bent u verk(n)ocht!