Borssele

Ooststraat 3

Deze leuke opknapper heeft sfeer, ruimte en een leuke tuin. Ben jij opzoek naar een scherp geprijsde woning die je kunt maken zoals je zelf wilt? Dan is dit wellicht jouw huis! Dit leuke vrijstaande huis met karakteristieke gevel biedt behoorlijk wat ruimte. Er is mogelijk voor een woonprogramma op de begane grond. De entree biedt toegang tot een ruime, vrij in te delen ruimte, waarin ook de keuken is te vinden. Van hieruit zijn de badkamer met toilet, de bijkeuken met jonge combi ketel en de woonkamer te vinden . In de woonkamer zijn de sfeervolle elementen van vroeger terug te vinden in de vorm van oude bedsteden, omgetoverd tot diepe kasten. Achter de woonkamer zit, aan de voorzijde van de woning, een zogenaamde opkamer welke, naar wens, eenvoudig bij de woonkamer is te betrekken.

De bovenverdieping is deels open. Aan de voorzijde is een slaapkamer gerealiseerd. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers te realiseren, wat na een verbouwing drie slaapkamers oplevert.

De tuin is in de breedte gelegen, waardoor er te genieten valt van ruimte en van de zon! De woning is simpel opnieuw in te delen en is deels voorzien van dubbel glas. De woning is tevens voorzien van centrale verwarming met een jonge combiketel van Nefit.

Huren is duurder dus bel snel voor een bezichtiging!