's-Heer Arendskerke

Oude Rijksweg 102

Gezocht: een handige klusser voor dit mooie object aan de Oude Rijksweg 102 te ‘s-Heer Arendskerke! De woning zelf vraagt om een flinke opknapbeurt, maar door de ruimte en de sfeervolle uitstraling van de woning is hier zeker een prachtig woonhuis van te maken. Het fijne hiervan is dat u het geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Dan hebben we het nog niet gehad over het grote perceel grond wat bij deze woning behoort. De gunstige ligging van de tuin op het zuiden en de grote schuur met zijn leuke elementen maken het plaatje helemaal compleet. Bent u iemand met twee rechterhanden kom dan zeker eens kijken of u van deze woning uw droomhuis kan realiseren. Inhoud: 270m3, grondopp.: 580m2.
Indeling

Begane grond
Rustig gelegen en een vrij uitzicht, wie wil dat nu niet! Deze leuke woning geeft ons via de voordeur toegang tot de woonruimte van dit woonhuis. De ruime doorzonwoonkamer welke gelegen is naast de keuken is voorzien van tuindeuren welke openslaan naar de grote veranda, hier zult u zeker in de zomermaanden veel gebruik van maken. Verder is er in de woonkamer nog een bergkast gerealiseerd welke ideaal is voor uw spullen. De keuken welke voorzien is van een dubbele wasbak dient opgeknapt te worden evenals de andere ruimtes op de begane grond. Achter de keuken is er een ruimte gelegen welke naar vrije invulling kan worden ingedeeld, deze ruimte is bijvoorbeeld ideaal om uw wasmachine en droger te situeren. Ten slotte laten we u het toilet met fontein en de bijkeuken zien.

1e verdieping
De 1e verdieping is via een vaste trap te bereiken. Evenals op de benedenverdieping zijn hier al enige kluswerkzaamheden verricht. De woning biedt u een viertal slaapkamers welke op de 1e verdieping te vinden zijn. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een drietal slaapkamers, deze zijn elk voorzien van een dakkapel met een nieuw kozijn. Door de dakkapellen is er niet alleen meer ruimte gecreëerd maar het zorgt door de licht inval ook voor lichte ruimtes. Aan de achterzijde van dit woonhuis is nog een vierde, kleine slaapkamer gelegen. Ten slotte laten we u de badkamer zien, deze is geheel opgeknapt en voorzien van een grote inloopdouche, wastafel en toilet.

Tuin
U zult uzelf verbazen over het grote perceel grond wat achter deze leuke woning aan de Oude Rijksweg ligt. Deze grote tuin is daarnaast ook nog eens zeer gunstig gelegen, namelijk op het zuiden! Niet alleen aan de voorzijde van de woning heeft u een vrij uitzicht maar ook aan de achterzijde heeft deze woning een heerlijke vrije ligging. De tuin kunt u nog geheel naar eigen wens inrichten. Daarnaast is er een leuke veranda die gelijk achter de woning is gelegen, stelt u zich eens voor dat u hier op een warme zomerdag tot ’s avonds laat nog kan genieten van het mooie weer. De tuin is te bereiken door het sierhek aan de zijkant van de woning, hierachter ligt een grote oprit voor het parkeren van uw auto(‘s).

Bij een echte paardenliefhebber, klusser of iemand met een grote hobby zal de schuur die bij deze woning behoort zeker in de smaak vallen. Deze grote schuur van 106m2 groot is verdeeld in twee delen, uiteraard kan u de indeling geheel naar eigen wens aanpassen! De leuke elementen die typerend zijn voor een boerenschuur als deze zijn nog behouden. En wat dacht u van de grote bergzolder die u nog meer ruimte biedt? U moet deze schuur echt zien om er een goede indruk van te krijgen.

Algemeen
-Geschakelde woning met een groot perceel
-Rustige ligging
-Vrij uitzicht voor en achter
-Gedeeltelijk dubbele beglazing
-Deels nieuwe kozijnen
-CV-ketel van 2010
-Deels voorzien van vloerverwarming
-Fijne doorzonwoonkamer
-Voorzien van een jonge badkamer
-4 slaapkamers
-Grote veranda
-Vrijstaande houten schuur met bergzolder (106m2)