s-Heer Hendrikskinderen

Oude Rijksweg 18, 4472 AG

Woningzoekers opgelet! Wonen midden in het gezellige dorp ‘s-Heer Hendrikskinderen nabij de levendige stad Goes? Delta Makelaardij biedt namens zijn opdrachtgever u dit prachtige authentieke pand met een rijke historie aan. Meer interesse? Neem contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak op maat.

Enkele kenmerken van dit woonhuis:
  • authentiek pand met oude elementen;
  • sfeervolle living voorzien van een houtkachel;
  • separate eetkamer met grote raampartijen;
  • badkamer en toilet op de begane grond;
  • grote keuken v.v. divers inbouwapparatuur;
  • 3-tal slaapkamers op de 1e verdieping;
  • extra slaap-, hobby-, speel- of kantoorkamer mogelijk;
  • voor- en zij tuin op middag en avondzon;
Begane grond

Vanuit de hal krijgt u toegang tot diverse ruimtes waaronder aan uw rechterhand de woonkamer v.v. houtkachel en grote raampartijen en aan uw linkerhand de eetkamer tevens v.v. grote raampartijen. Vanuit de eetkamer kunt u naar de kelder/trap kast en naar de wasmachine ruimte. De keuken en badkamer is aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubilair en een ligbad/douche. De naastgelegen toilet is separate van de badkamer. De keuken is ruim te noemen en heeft divers inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, gaskookplaat, gril plaat en dubbele afzuigkap.

De woning op de begane grond heeft diverse berg kasten, ideaal voor o.a. uw huishoudspullen en voorraad.
De trap in de hal brengt u naar de 1e verdieping

1e verdieping

Aangekomen op de 1e verdieping kunt u een 4-tal kamers bereiken waaronder 3-slaapkamers en een extra te realiseren slaap-, hobby-, speel- of kantoorkamer. Vanaf de overloop kunt u d.m.v. een doorgang naar deze extra kamer. Vanuit deze extra kamer bereikt u de opkamer v.v. de cv-opstelling 2018.

Tuin

De tuin is aan de voorzijde op dit moment in gebruik als moestuin, gelegen op het westen. De zij tuin is voorzien van een 2-tal stenen bergingen met betonnen vloer en elektra en gelegen op het zuidwesten. De zij tuin wordt in de zomer beschaduwd door het grote blad van de kiwi plant welke rijk is in zijn vruchten.

Algemeen

De verwarming wordt aangestuurd d.m.v. de cv-opstelling 2018 en houtkachel; de buitenzijde is professioneel geschilderd in 2013; gedeeltelijk dubbelglas, voorzetramen en dakisolatie; dakbedekking aanbouw is vernieuwd in 2018; grotendeels betonnen vloer op de b.g. buitenom de woonkamer; 1e verdieping v.v. houten vloeren; aanvaarding in overleg.