's-heer Arendskerke

Walstraat 17

Klussers opgelet! Niet bang voor het opknappen van een geschakelde vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel van 415m2 eigen grond en een grote garage, dan zit u hier goed.

De woonruimte op de begane grond is ruim en heeft een goede lichtinval door de doorzon woonruimte. De open keuken kan je op diverse wijzen inrichten met eventueel een kookeiland of maak er een sfeervolle leefkeuken van. Door de extra (slaap)kamer, gelegen op de begane grond, geeft dit de mogelijkheid tot kantoor-, praktijkruimte of speelkamer. Creëer je een slaapkamer met badkamer ensuit en je hebt een levensloop bestendige woning. Mogelijkheden genoeg om dit fijne huis jouw thuis te maken.

De woning is rustig gelegen in het geliefde dorp ‘s-Heer Arendskerke met een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een basisschool, een voetbal- en tennis vereniging en met het speelhuis ’t Klokuus en het Buurthuis is er genoeg te doen. Op maar liefst 4 km fietsen of met de auto ben je zo in Goes voor de stadsvoorzieningen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:

Entree met toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, doorgang naar woonkamer en (slaap) kamer. De ruime woonkamer heeft een open keuken en een fraai uitzicht naar de zonnige tuin gelegen op het zuid-oosten. Via de tuin lopen we zo naar de garage voorzien van elektra, verwarming en water. Deze biedt ruimte aan één auto, er is nog voldoende ruimte voor fietsen en tuingereedschap.

Eerste verdieping:

Overloop met doorgang naar twee ruime slaapkamers en de badkamer. De CV-opstelling is gesitueerd in een aparte bergruimte.

Zolder:

De vliering is bereikbaar via een vlizotrap en biedt voldoende opbergruimte.

Kom kijken hoe je deze woning om kan vormen naar jouw droomwoning met veel rust en ruimte om je heen.