Kloetinge, Tervatenseweg 30

VERKOCHT

In het populaire ‘oud Kloetinge’ bieden wij u deze leuke tussenwoning met 3 slaapkamers aan! De woning is gelegen op een ruim perceel van 230 m2.

Deze sfeervolle woning beschikt over een lichte ruime woonkamer met voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte. De woning ziet er netjes uit en is aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (2010). In de woonkamer is ook een trapkast aanwezig met een ingebouwde kluist. Achter de woonkamer is de half open keuken te vinden. Door de ramen is ook de keuken erg licht en er is een leuk zitje aanwezig. Achter de keuken zit de badkamer, die voorzien is van een ligbad en wastafel. Daarachter is een schuurtje aanwezig met daarin ook de cv ketel. De achtertuin is in de vorm van een binnenplaatsje en gelegen op het (zuid) oosten. Via een trap kom je op het platte dak van de uitbouw en schuur. Hier is een leuk dakterras van te maken, waar zomers gretig gebruik van kan worden gemaakt.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig. De 2 slaapkamers aan de voorzijde hebben dankzij de dakkapel een stuk meer ruimte. De badkamer op de verdieping is niet in gebruik, maar hier zou prima een werkende badkamer of 2e toilet van gemaakt kunnen worden.

Woonoppervlakte: 85 m2

Perceeloppervlakte: 230 m2

Slaapkamers: 3

CV-ketel: Nefit

Energielabel: F

Schuur: aangebouwd steen, 3.11 x 2.71 m