Hoe E.R. werkt?

E.R. Vastgoed & Projectontwikkeling; een vertrouwde partij in Zeeland


E.R. is gespecialiseerd in het aanschaffen, optimaliseren en weer te koop aanbieden van woningen en onroerend goed. Ons verdienmodel is helder: Wij kopen woningen en panden, zorgen ervoor dat deze panden geoptimaliseerd worden voor de particuliere markt. Hierna bieden wij de panden weer te koop aan. Het bedrag dat tussen aankoop, aanpassingen en verkoop zit, is onze omzet. Transparanter kunnen we het niet maken. Wij zijn dus geen makelaar en verkopen geen panden voor huizenbezitters. De door ons geoptimaliseerde woningen worden door diverse Zeeuwse makelaars verkocht.

Onze ZZP’ers

Zonder ons kleine leger ZZP’ers zouden we niet snel genoeg vooruitkomen
Er is veel te doen: timmermannen, metselaars, dakdekkers, installateurs, stukadoors, schilders en andere vakmensen worden dagelijks ingezet om de projecten goed en binnen de gestelde tijd gereed te krijgen. Dat vergt een strakke planning en van belang is dan een goede samenwerking, korte lijnen en vertrouwen in elkaar. Met veel bouwmensen hebben we al een lange zakenrelatie.

Investeerders die de markt, Zeeland en E.R. kennen

E.R. Vastgoed & Projectontwikkeling is een jong en ambitieus bedrijf
E.R. heeft in 10 jaar tijd een goede naam opgebouwd in het Zeeuwse. Achter E.R. staat een kleine groep investeerders die het bedrijf en de ondernemer achter het bedrijf kennen en andersom. Dat laatste is voor ons erg belangrijk. Doordat korte lijnen en snel schakelen in ons werk aan de orde van de dag zijn, is het ontzettend belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Wij zijn zuinig op onze relaties, waarvan er diverse al vanaf het eerste moment bij ons zijn. Zij geven E.R. de ruimte om te handelen.

Het is bij ons “je” en “jij” over en weer en voor “luchtkastelen-verhalen” zijn we allergisch, afspraak is afspraak en laagdrempeligheid en Zeeuwse nuchterheid voeren bij ons de boventoon. Dit wordt enorm op prijs gesteld. Doordat we de Zeeuwse vastgoedmarkt door en door kennen, een groot netwerk en een enorme dosis ervaring hebben, wisten en weten wij voor onze investeerders mooie rendementen te behalen.

Zelf investeren via een bedrijf met kennis van de Zeeuwse woningmarkt?
Wil je investeren in vastgoed via een bedrijf met kennis van zaken en daarnaast de zekerheid hebben van een onderpand, weinig risico en een mooi rendement? Wil jij je investering in korte tijd weer retour of wil je deze liever wat langer wegzetten?

Uiteraard leggen we graag uit hoe investeren in vastgoed bij ons werkt.